Te huur: Groepsaccomedatie


Appartementen Haus Buchholz
De appartementen zijn gelegen in het rustige en schilderachtige Liesenich een officieel kuuroord in de heuvels van de H�nsruck op 9 km afstand van de Moezel een idieale plek om te fietsen en te wandelen.
De appartementen zijn geschikt voor 1 tot 7 personen en verschillen in grote van 50 tot 100m� en zijn volledig ingericht en beschikken over woon-slaapkamer met 1 bedbank,slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden,badkamer en keuken.
Het grote appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor 7 personen.
Een appartement is gesitueerd op de begane grond en bij uitstek geschikt voor mensen die niet heel goed ter been zijn.
Rondom is er een grote tuin met tuinmeubelen,speeltoestellen voor de kinderen en barbeque,een deel van de appartementen hebben tevens balkon of loggia,parkeren op eigen terrein,voor fietsen en motoren is stalling aanwezig.
Het dorp heeft tevens 2 goede restaurants en een dorpspark waar u kunt tennissen,schaken of boule-spelen.
Liesenich is een goede uitvals basis voor bezoek aan de Moezel,bezoek aan de vele Moezelplaatsen,boottochten en musea.Cochem en Zell beiden op 18 km afstand.
Prijzen va. 249 euro per week,midweek en weekend ook boekbaar.
Voor meer informatie marcelamse@hotmail.com

Kenmerken: Bestemming: West-Duitsland, Reisduur: Alle reisduren zijn mogelijk, Verzorging: Logies, Aantal Personen: Alle aantallen personen mogelijk,

Kosten: Vaste prijs € 249,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Groepsaccomedatie

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-02-2014 om 18:42u
Door:marcel amse
Bekeken door: 2216 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Boxtel
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 249,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.